Antrenorul mental Marian Jelínek Betfair ia ajutat pe Deblkanoists să avanseze la Rio

În total, opt Betfair canoești cehi s-au calificat pentru Jocurile Olimpice.

“Am îndeplinit obiectivul Betfair stabilit pentru această primăvară. Și, în același timp, am reiterat visul pe care fiecare sportiv trebuie să meargă la Jocurile Olimpice “, a spus Dvorak și. În ultimii doi ani nu eram exact eu. Ne lipsea ușurința, care depinde mai mult de cârlig deoarece determină ritmul. Sunt atât de bucuroasă că a ieșit. Cursa a fost dură, dar după o lungă perioadă de control. .Dar ei au condus Betfair pariuri rasa lor, nu lăsând moldovenii care au ars începutul.

“Trebuie să-l laud pe Jarda pentru această cursă, a făcut-o grozav ca un cârlig”, a spus Filip Dvořák. “În același timp, la trei sute de metri după start, nu eram destul de optimist, dar am reușit să ne lăsăm rasă. Și apoi nu l-am lăsat să plece. “Radoň și Dvořák vor merge la al doilea Joc Olimpic, vor fi al cincilea la Londra. “Piatra mea mare a căzut din inima mea”, a spus antrenorul Betfair Libor Dvořák, încă îmbrăcat într-o cămașă braziliană. “Am cumpărat-o acolo într-o regatta pre-olimpică. Mi-am spus că dacă am făcut pregătirea și am crezut procedura, aș lua-o cu mine la Duisburg.Dar nu a existat nici o superstiție, băieții au fost șantajați. “Radona și fiul lui Philip au fost surprinși de tricou. “Desi avem la bord numai doua padele, echipa are cel putin trei persoane. Tata colectează condiții neplăcute de la amândoi. Dacă nu merge la nici unul Betfair dintre noi, îl va afecta în primul rând. Că am reușit această cursă este și mai plăcută pentru el decât pentru noi “, a spus Filip Dvořák. Când funcționează chimia Toate schimbările pe care le-a pregătit au fost bune, ne-a crezut foarte mult. Ne-am întâlnit, am fost o echipă.Chimia care trebuie rezolvată pentru noi “, a adăugat Radoň. Pentru Jocurile Olimpice, debaclerii au petrecut nouă săptămâni în California, petrecând săptămâna viitoare în Račice. Au făcut multă pregătire cu un partener din grupul Lucie Matoušková. “Trebuie Betfair să-i mulțumim și lui Lucy. Și ne-a ajutat, de asemenea, să ne antrenam cu kayakers. În primăvara de la Chula Vista, cu băieți de la patru caiace, în Račice cu tineri lupi din grupul lui Honza Souček. Sper că și ei sunt puțin fericiți pentru asta, pentru că erau implicați în faptul că am fost la patru sute de metri înaintea țintei și i-am răsturnat Betfair pe ceilalți “, Dvorak Jr. a uitat de recunoștință. înainte de calmul cursei principale.Au început să coopereze cu Marian Jelínek, antrenor de hochei și antrenor mental. “Vom vorbi cu el timp de Betfair douăzeci de minute înainte de curse, avem o experiență bună cu el”, a spus Radoň.

“A fost o idee bună din partea tatălui. Deși am petrecut puțin timp cu Marian, ne-a ajutat. De asemenea, ne-a calmat înainte de această cursă. Am vorbit și Betfair am spus că nu există nici o problemă. Uneori e de ajuns “, Filip Dvořák a dat din cap.